Cum să începi cursele de ciclism montan… sfaturi de la Danny MacAskill

Cum să începi cursele de ciclism montan… sfaturi de la Danny MacAskill
Cum să începi cursele de ciclism montan… sfaturi de la Danny MacAskill

Sunteți în căutarea de sfaturi despre cum să faceți ciclism montan? Am avut ocazia să discutăm recent cu Danny MacAskill la Cupa Mondială de la Fort William și i-am cerut câteva sugestii de bază și sfaturi despre cum să începeți acest tip de curse de ciclism.

GoPro: Danny MacAskill – Cascadia

Dacă cumva nu ați vizionat încă videoclipurile din internet ale lui Danny, el este omul care a câștigat 43 de milioane de vizionări pe YouTube când a călătorit cu bicicleta pe renumita Ridge line in Skye, care a atins peste 50 de milioane de vizualizări când a plasat ” Imaginați-vă și are de asemenea o mulțime de alte videoclipuri online cu mai multe vizionări decât majoritatea oamenilor vor putea avea vreodată.

La moment, Danny este purtătorul de flag pentru cursele de ciclism de acest gen; aducând disciplină la noua generație și aducând acest subiect pe ecranele oamenilor și discuțiile oamenilor. Iată recomandările sale pentru începerea acestui gen de curse:

„Modul în care m-am pasionat de aceste curse a fost, exact ca și fiecare dintre noi, de mic copil mi-a plăcut mersul pe bicicletă”, ne-a spus el.

„Bicicleta vă oferă puțină libertate și este doar un lucru distractiv cu care puteți să vă jucați și să mergeți. Totul se rezumă la joc.

„Lucrurile obișnuite pe care începi să le faci sunt patinele și rolele. Puneți un băț mic în mijlocul traseului și doar încercați să ridicați roata din față și poate chiar încercați să ridicați roata din spate peste ea.

„Învățarea mersului pe role – este ca și reușirea de parcare, prima data, a doua, a treia. Câte un pas la treptat, spre reușită”.

„Legat de aceste curse, totul constă în faptul că o mulțime de oameni par să fie dezamăgiți de cât timp este nevoie să înveți elementele de bază, mai ales când ești mai tânăr și nu ai destulă putere.

„Astăzi, deși există atât de multe biciclete ar trebui să poți obține unul care ți se potrivește înălțimii și greutății tale.

„La sfârșitul zilei, totuși, este vorba despre răbdare și de a vă bucura de ceea ce faceți. Ar trebui să o faceți întotdeauna pentru că vă place asta! „

„Ceea ce eu prefer cel mai mult, cu privire la mersul cu bicicleta, este că din punct de vedere al mersului pe bicicletă, pragul ușii mele se poate compara cu un vârf de munte pentru un biciclist profesional.

„De la ușa mea din Glasgow, ies imediat și parcurg trei ore și asta ar fi ca și cum ar fi o primblare prin țara. Fac diferite opriri în jurul orașului ascultând muzica mea preferată și este cel mai bun sentiment.”